CONTACT
  • Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E info@krachtmens.nl

Praktisch

Ik werk individueel met volwassenen. Verwijzing van de huisarts is niet nodig, omdat ik onder de aanvullende verzekering val.

Ik bied verschillende behandelvormen aan. Weet je nog niet goed welke behandelvorm het beste bij je past, dan is het handig om gewoon met een gesprekssessie (psychosociale therapie) te beginnen en dan stemmen we samen af hoe we verder gaan.

Een sessie psychosociale therapie duurt 45 minuten. Een lichaamsgerichte of TRE sessie duurt 60 minuten (intake TRE 90 minuten). Massagetherapie duurt 90 minuten.

Vanaf 1 september 2024 zijn alle lichaamsgerichte sessies 90 minuten.

Vóór het eerste gesprek of behandeling ontvang je per mail een intakeformulier; deze vul je zo volledig mogelijk in en mail je uiterlijk drie dagen vóór de eerste afspraak naar mij terug.

Tarieven

Sessie psychosociale therapie: €80,- (vrijgesteld van btw).
Sessie TRE: intake €100,- Vervolgsessies €80,- (vrijgesteld van btw).
Sessie massagetherapie: €95,- (vrijgesteld van btw).

Vanaf 1 september 2024 zijn alle lichaamsgerichte sessies 100,- (90 minuten).

Betaling kan op twee manieren: contant en gepast, of betaling via mobiel internetbankieren met je eigen mobiele telefoon, aan het einde van de sessie. Je ontvangt na elke sessie per mail een factuur, die je kunt declareren bij je zorgverzekeraar (als je aanvullend verzekerd bent).

TRE kennismakingsworkshop: 70,- inclusief TRE informatieboekje. Vooraf de betaling voldoen. Workshops komen niet in aanmerking voor vergoeding zorgverzekeraars.

Annuleringsvoorwaarden:

Individuele sessie:

Annuleren tot 24 uur van te voren is kosteloos. Daarna wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor een factuur.

  • Als je zonder bericht niet verschijnt op de afspraak (no show) wordt het totale factuurbedrag in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor een factuur.

TRE workshop (betaling is altijd vooraf):

  • Bij annulering tot maximaal zeven dagen vóór de workshopdatum, kun je je deelname eenmalig verplaatsen naar een andere datum voor een workshop later in het jaar, óf je kunt 50% van het bedrag terug ontvangen.
  • Bij annulering binnen zeven dagen voor de workshopdatum, kun je je deelname eenmalig verplaatsen naar een andere datum voor een workshop later in het jaar. Restitutie geld is dan niet meer mogelijk.

Vergoedingen

Ik werk als psychosociaal en lichaamsgericht therapeut vanuit de complementaire zorg. Daardoor val ik onder de vergoedingsregeling van de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij professionele beroepsverenigingen: de ABvC en de RBCZ, waardoor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is (de vergoeding is meestal gedeeltelijk). De aanvullende verzekering staat los van het eigen risico. Psychosociale therapie staat in de polis onder “Alternatieve zorg / psychosociale therapie” of “Counseling”. Informeer voor de zekerheid bij je zorgverzekeraar of psychosociale therapie of counseling vergoed wordt en of jouw verzekeraar een contract heeft met beroepsvereniging ABvC en/of de RBCZ.

De praktijk

Ik werk als zelfstandige; de praktijk is in huis in Nijmegen-Oost, op de begane grond. De massageruimte is op de eerste verdieping. Er is ruimte genoeg om (gratis) te parkeren. Bushaltes zijn op loopafstand.

Werktijden

De werktijden in mijn praktijk KRACHTMENS zijn op woensdag tussen 9u-18u of vrijdag tussen 9u-15u.

Duur van het traject

De duur van het traject is uiteraard per persoon verschillend; het varieert doorgaans van 3 tot 10 sessies. De praktijk wijst uit dat je minimaal drie sessies nodig hebt om echt aan je proces te kunnen werken; deze plannen we in bij de eerste afspraak. Daarna hebben we een korte evaluatie om samen te bepalen hoe we verder gaan en of we op de goede weg zitten. Je hebt echter altijd de mogelijkheid om het traject te beëindigen; je zit nergens aan vast.