CONTACT
  • Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E info@krachtmens.nl

Massagetherapie voor vrouwen

KRACHTMENS biedt massagetherapie voor vrouwen als behandeling, bijvoorbeeld als je je herkent in de volgende vragen:

Heb je er moeite mee om contact te maken met je gevoel?

  • Vind je het lastig om je lichaam goed te voelen?
  • Voel je je niet veilig en vertrouwd met je lichaam of met aanraking?
  • Heb je traumatische ervaringen opgedaan?
  • Heb je het idee dat er emoties vastzitten?

Een behandeling met massage /helende aanraking zou dan wellicht goed kunnen werken. Gedachten en gevoelens van dit moment, maar ook die uit het verleden, laten zich zien in het lichaam. We zijn echter vaak verleerd hiernaar te luisteren. Via aanraking en massage kun je deze ’taal van het lichaam’ weer leren verstaan. Je kunt dieper in je lijf komen en daarmee meer bij jezelf en je emoties komen, alleen al door op een liefdevolle manier met 100% aandacht aangeraakt te worden. Met massagetherapie kun je ook je lichaamsbewustzijn vergroten.

Ik bied massagetherapie voorlopig alleen aan vrouwen.

Massagetherapie bij KRACHTMENS (Nijmegen)

De massagetherapie bij KRACHTMENS bestaat uit massage en/of aanraking met aandacht, waarbij we in de vertraging gaan. Er wordt gebruik gemaakt van neutrale massageolie. We stemmen van tevoren goed af waar je niet aangeraakt wilt worden. De massagetherapie is bedoeld om je in veiligheid te laten ontspannen. Zo kan het lichaam eventuele spanning en emoties loslaten. Je ligt (gedeeltelijk) bloot op de massagetafel; je houdt je slip aan en evt. ook een hemd als dat fijner voelt. Je wordt bij de behandeling afgedekt met een doek; alleen het gedeelte dat aangeraakt / gemasseerd wordt, ligt bloot. De ruimte is prettig verwarmd, zodat je het niet koud krijgt.

Mocht een massage nog teveel voor je zijn (bijv. omdat je traumatische ervaringen hebt opgedaan en/of moeite hebt met aanraking), maar wil je wél meer vertrouwdheid en veiligheid in je lichaam gaan ervaren, dan kan ik een aangepast alternatief bieden, ook zonder olie en/of met kleding aan. Of er worden alleen bepaalde lichaamsdelen gemasseerd, zoals je hoofd of je benen. Als je massagetherapie vaker ondergaat, kun je in je proces telkens een stapje verder gaan, passend bij jouw grenzen.

Voor tarieven en vergoedingen: zie tabblad Praktisch.

Mijn praktijk is gevestigd in Nijmegen. De massageruimte is op de eerste verdieping; ik heb helaas geen massagemogelijkheden voor mensen die niet zelfstandig een trap op kunnen.