CONTACT
  • Sweelinckstraat 26
  • 6523 AR Nijmegen
  • T 024-6420741
  • M 06-44424861
  • E info@krachtmens.nl

Ervaringen van cliënten

“Sandra is vriendelijk en professioneel. De concrete, ervaringsgerichte oefeningen die we gedaan hebben, hebben mij vrijwel direct geholpen om inzicht te verkrijgen en om grip te krijgen op waar ik mee zat. Met vijf sessies ben ik uit de jungle gekomen waar mijn gedachten in ronddwaalden, en nu kan ik er zelf verder mee. ” Marga, 50 jaar

“Bij Sandra voelde ik me op mijn gemak, de rust die ze uitstraalt en de aandacht die ze voor je heeft vond ik erg prettig. Al meerdere jaren leef ik in een situatie die heel intensief is en veel stress geeft. Ik was op zoek naar iemand die me op een praktische manier kon helpen om spanning los te laten en om beter met mijn omstandigheden om te kunnen gaan. Sandra heeft me daar goed bij geholpen d.m.v. TRE. Na enkele afspraken kon ik hier zelf verder goed mee aan de slag”. Josien, 64 jaar

Ik vond de TRE workshop een bijzondere ervaring en had niet verwacht dat het trillen al zo ontspannen aan zou voelen tijdens een eerste kennismaking. Complimenten en dank! Ik voelde me erg prettig en veilig bij jou”. Kathleen, 43 jaar.

Ben je nieuwsgierig naar wat TRE voor jou kan betekenen, dan kan ik je een workshop bij Sandra van harte aanbevelen. Op een rustige, duidelijke manier neemt ze je mee door de theorie en de oefeningen. Het heeft mij verbaasd hoe eenvoudig je met behulp van TRE ontspanning kunt creëren in je lijf!” Lisette, 54 jaar.

“Ik heb jouw massage en aanraking als heel warm, ontspannend en ondersteunend ervaren. Ik kon echt even alles loslaten. Zo los dat ik zelfs even wegviel. Heerlijk. Vooral jouw hand op m’n buik vergeet ik niet snel. Alsof er door jou heen iets veel  groters mij aanraakte. Daar ben ik nog wel benieuwd naar om dat verder te ervaren”. Nicolette, 50 jaar

“Sandra heeft me geholpen een weg te vinden tijdens een ingewikkelde en verwarrende periode in mijn leven. Ik was nog nooit bij een psycholoog geweest en vond dit een grote stap. Gelukkig voelde ik me bij Sandra meteen thuis. De huiskamersfeer is erg prettig en Sandra is geduldig, vindt niks gek en stelt vragen om je aan het denken te zetten. De gesprekken hielpen me om snel duidelijkheid te krijgen.”  Barbara, 42 jaar

“Sandra heeft goed geholpen in het verbeteren van mijn zelfvertrouwen en het bereiken van rust in mijn hoofd. Ik had al jaren last van paniek- en woedeaanvallen en sinds het begin van de therapie komt dit niet meer voor. M.b.v. praktische, ervaringsgerichte oefeningen en door in te gaan op mijn verleden kan ik veel beter omgaan met de moeilijke momenten. Vanaf de eerste sessie voelde ik me minder gestrest omdat ik open kon vertellen wat mij dwars zat. Ik kan iedereen aanraden om langs te gaan bij KRACHTMENS”. Jeroen, 29 jaar.

“Sandra heeft veel kennis over TRE wat ze op een prettige, laagdrempelige manier deelt met de deelnemers. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen is ze zorgvuldig, heeft aandacht voor een ieder en is in staat in korte tijd een veilige omgeving te creëren bij de deelnemers. Hierdoor lukt om het goed te kunnen profiteren van de oefeningen en daadwerkelijk te ontladen. Dankjewel!” Miranda, 52 jaar.